Email: info@ruvaseguridad.com | Telèfon: (34) 93 464 79 69

Àrea Client | ESP

Contraincendis

Contraincendis

Contraincendis

RUVA Seguridad, és una empresa dedicada a la instal·lació i al manteniment de sistemes de seguretat i de sistemes contraincendis, la plantilla dels quals es troba formada per un equip de tècnics qualificats que compten amb una àmplia experiència i les instal·lacions, reparacions i serveis de manteniment dels quals es troben en conformitat amb totes les normatives vigents.


RUVA Seguridad, empresa d'extintors i sistemes de seguretat, aquesta registrada amb el núm. RASIC-005003356 participa de manera activa amb el gremi de Recarregadors i Mantenedors d'Extintors i de Sistemes Contra Incendis de Catalunya (GRIMEC), així com amb l'Associació Espanyola d'Empreses d'Instal·ladors i Mantenedors de Sistemes contra incendis (AERME).


Extintors d'incendis

Boques dincendi B.I.E.S.

Detecció d'incendis

Monòxid de Carboni i Gasos

Extinció per a Cuines

Sistemes d'Extinció

Hidrants

Columna Seca

Llocs de Control i Splinklers

Grup de Bombes

Senyalització

Manteniments

Extintors

Els extintors són un element fonamental a l'hora de mantenir la seguretat en qualsevol tipus d'instal·lació, ja que amb ells podrem extingir ràpidament qualsevol conat d'incendi, evitant que s'estengui.


Els extintors, formen part de la primera línia de defensa contra els incendis i encara que puguin semblar un simple element decoratiu a la paret, arribat el moment de fer-los servir ens resultaran de gran utilitat i ajuda. Per això és molt important assegurar-nos del seu correcte estat, portant-ne un mantenimiento de extintores adecuado y periódico siempre de la mano una empresa autorizada y de su confianza en la que poder comprar extintores.


Extintors de pols:

Carregats amb pols ABC, uneixen seguretat i versatilitat. Aptes per utilitzar-los en vehicles.


Extintors de CO2:

Especials per a focs elèctrics, expulsen CO2 per apartar l'oxigen i frenar la combustió, creant simultàniament un efecte refrigerant.


Extintors d'aigua i escuma:

Extintors aptes per a hidrocarburs i per a focs de classe A i B, utilitzen escuma AAF, actuant per refredament i sufocació.


Extintors per a Marina:

Extintors portàtils per a embarcacions, especialment vaixells de pesca i embarcacions d'esbarjo.


Extintors de carro portàtil:

Extintors contraincendis per a grans superfícies, disponibles en pols ABC i CO2. Àmplia gamma d'armaris i accessoris disponibles.


Ruva Seguretat experts en extintors a Barcelona.

Extintors
Boques d'incendis

Boques d'incendis

Preses d'aigua dissenyades especialment perquè ens proporcionin el cabal necessari en cas de produir-se un incendi, obtenint-se l'aigua directament de la xarxa urbana o d'un dipòsit, mitjançant l'ús d'una bomba hidràulica contra incendis.


Compten amb mànega plegadera o devanadera, de 25mm o 45mm de diàmetre, i solen trobar-se a l'interior d'armaris, el vidre protector dels quals ens indica: "Trenqueu-vos en cas d'incendi".


Boca d'incendis BIE 25mm:

Permet la circulació de l'aigua tot i trobar-se la mànega parcialment recollida. Es recomana la seva instal·lació en locals que no tinguin una càrrega calorífica massa elevada, com per exemple a escoles, hotels o habitatges.


Boca d'incendis BIE 45mm:

Les boques d'incendis BIE de 45 mm diàmetre a la mànega són molt apropiades per a aquelles indústries i magatzems on es concentra una elevada càrrega calorífica i es preveu un elevat reg d'incendi.

Sistemes de detecció d'incendis

Sistemes de detecció d'incendis

Els sistemes de detecció d'incendis ens permeten la detecció i la localització de l'incendi en la fase més primerenca, i s'inicia automàticament la posada en marxa del pla d'alarma.


Sistemes de detecció analògica o algoritmica.


Se'n recomana l'ús per a superfícies grans, encara que compten amb adaptabilitat per ser usades en qualsevol tipus d'instal·lació. Cada detector cobreix una zona específica de l'espai que facilita la localització exacta d'on s'està produint l'incendi.


La vostra instal·lació consta d'un sol parell de fils des d'on es connecten tots els elements necessaris, com ara detectors, polsadors, sirenes, mòduls de relés, etc.


Tipus de detectors d'incendis:


Detectors de fum òptics i òptic-tèrmics:

Detector d'incendi estàndard amb sortida per a indicador remot. Es recomana en aquells casos que són susceptibles de patir incendis devolució lent i amb partícules visibles de fum. Incorpora algorismes de compensació i un led bicolor que ens indica l'estat del sensor.


Detectors Tèrmics Termovelocimètrics de fum:

Es recomana el seu ús per a localitzacions que comptin amb temperatures baixes i estables, detectant quan aquesta s'eleva per efectes del foc i enviant un senyal a la central de detecció d'incendis.

Detectors Infrarojos de fum:

Els detectors infrarojos de fum suposen una bona alternativa als detectors tèrmics tradicionals, en aquells casos que ens topem amb dificultats tècniques que ens impossibilitin una instal·lació més econòmica. Els detectors infrarojos de fum òptics estan especialment indicats per cobrir espais diàfans i grans àrees, per molt desfavorable o extrem que sigui el seu ambient.

Sistemes de monòxid de carboni i gasos


Especialment dissenyats per als garatges, d'acord amb la normativa UNE 23 300/84 i en compliment amb el Codi Tècnic de l'Edificació, la seva característica principal és la capacitat de detectar la presència del monòxid de carboni a l'ambient i de mesurar de forma exacta els seus valors de concentració a l'espai, normalment a pàrquings, tallers i túnels. En cas de detectar nivells superiors als 300 ppm, s'activa l'alarma automàticament.

Sistemes de monòxid de carboni i gasos
Sistemes d'extinció per a cuines

Sistemes d'extinció per a cuines

A les cuines professionals, que trobarem en hotels, bars i restaurants, es concentra un alt risc d'incendi, ja que es combinen les altes temperatures amb agents inflamables (Olis, greixos, etc.), sent els punts que acumulen més riscos les campanes extractores i aquelles zones on es duu a terme la cocció dels aliments.


Els sistemes d'extinció per a cuines compten amb un sistema d'activació automàtica que allibera un agent escumós quan la temperatura supera els 93ºC, refrigerant i evitant la reactivació del foc. Aquests sistemes d'extinció són d'ús obligat a totes aquelles cuines de més de 50KW ia cuines públiques hospitalàries o residencials de més de 20KW.

Sistemes d'extinció automàtica per Gas

En aquells espais on les extincions de focs mitjançant aigua o pols poden ser perilloses o contraproduents, caldrà disposar d‟un sistema d‟extinció automàtica per Gas.


El seu ús es recomana en espais i centres de transformació, procés de dades, centres de càlcul, sistemes d'alimentació, quadres elèctrics, campanes d'extracció de cuines industrials, etc. garantint l'extinció immediata del foc i minimitzant els danys que es produeixin al recinte. Aquestes instal·lacions es poden realitzar amb tota mena de gasos comercials: CO2, HFC-227, FE-13, Gasos inerts, etc.

Sistemes d'extinció automàtica per Gas
Hidrants

Hidrants

Els hidrants són aquells dispositius que es troben connectats a una xarxa d'abastament per tal de subministrar-nos aigua en cas de produir-se un incendi, i els bombers poden connectar les mànegues i altres equips d'extinció i han d'assegurar un cabal d'aigua i una pressió. mínima d'1 kg/cm2, durant almenys 120 minuts.


Hidrants de columna seca.

Són els més habituals. La columna es troba seca, cosa que evitarà riscos de congelació i de trencament de les canonades. Els bombers, utilitzant una bomba, connecten l'aigua a la columna.


Hidrants sota nivell de terra.

Dits Hidrants, es connecten a una xarxa de proveïment que es troba sota el terra i solen comptar amb dues boques de 100mm.

Columna seca

Les columnes seques són per a ús exclusiu dels bombers i se solen trobar en edificis de gran alçada, com a part de la protecció activa contra els incendis. Una canonada ascendent de 80mm en acer galvanitzat discorre per l'escala des de la façana.


Compten amb presa de façana, xarxa general de distribució i preses en planta. Cada quatre plantes una haurà de disposar de la seva pròpia clau de subministrament, permetent així tallar l'accés a les plantes superiors si aquestes no estan afectades pel foc i, evitant el desplegament de mànegues per totes les escales als cossos de seguretat antiincendis.

Columna seca
Llocs de Control i Splinklers

Llocs de Control i Splinklers

A RUVA Seguridad, comptem amb un preparat departament d'enginyeria que dissenyarà i planificarà de manera minuciosa la millor estratègia possible a l'hora de distribuir els ruixadors contra incendis. Una mala col·locació podria desembocar en una fàcil expansió del foc en cas de produir-se un incendi.

Grup de bombes

Solen instal·lar-se a sales específiques ia sales de màquines compartides.


Un equip de bombes contraincendis compta amb una o dues bombes principals, que són les que s'activaran en cas d'incendi i amb una bomba vertical, a la qual anomenarem Jockey, i que s'encarrega d'arrencar i restaurar la pressió al sistema, en cas de produir-se fuites o canvis a la pressió.

Grup de bombes
Senyalització

Senyalització

Les senyalitzacions són part fonamental en la prevenció dels riscos laborals, alertant-nos de les zones de perill, de les zones l'accés de les quals està prohibit o mostrant-nos la manera més fàcil d'evacuar mitjançant les senyalitzacions que ens indiquen les sortides d'emergència, entre molts altres exemples.


A RUVA Seguridad, comptem amb un complet catàleg de senyalitzacions fotoluminiscents, totes realitzades sense tintes ni components tòxics, tal com s'exigeix a la normativa UNE 23035-4.

Manteniment

Els sistemes de protecció contra incendis depenen en gran mesura del manteniment i del control periòdic que se'ls faci, i aquestes revisions són obligades cada tres mesos, tant en els sistemes de detecció automàtica d'incendis com també en el cas dels extintors.

>

Els serveis de manteniment d'extintors esmentats, així com qualsevol tipus de realització necessària, s'hauran d'efectuar mitjançant empreses autoritzades i degudament habilitades, que garanteixin mitjançant els seus serveis el perfecte estat i funcionament dels nostres sistemes de protecció contra incendis.

Manteniment

Ruva Seguridad - Polígono Industrial Les Guixeres - Plaça Vapor, 17B - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com

Avis Legal | Política de privadesa | Política de cookies | Política de qualitat | Política de Xarxes Socials | Més

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.