Email: info@ruvaseguridad.com | Telèfon: (34) 93 464 79 69

Àrea Client | ESP

Ofertes alarmes

Alarma Risco Agility 3 - Alta seguretat

La tecnologia de l'alarma Risco et permet un control total de casa teva siguis on siguis, a casa teva oa qualsevol lloc del món. La seva avançada tecnologia permet que els usuaris vegin als seus telèfons mòbils les alarmes que es produeixen a la seva instal·lació.


La família i els béns sota control gràcies a la seva completa gamma d'accessoris. Controla la teva alarma des del teu mòbil, ordinador o tauleta des de qualsevol part del món i en qualsevol moment.


Tot això per tan sols 0,65€/dia (*) SENSE CONTRACTE DE PERMANÈNCIA


Panell de control amb transmissió mòbil i línia de telèfon

Panell de control amb transmissió mòbil i línia de telèfon

Agility™ 3 és un sistema d'alarma sense fils bidireccional d'avantguarda per al mercat residencial i petites empreses, que ofereix més que un sistema estàndard de seguretat residencial. Agility™ 3 disposa de la Verificació Visual amb una aplicació Smartphone per autocontrol (també disponible a través de navegador web) la qual permet al propietari controlar el seu sistema d'alarma remotament i visualitzar en temps real les imatges preses a l'interior de les seves instal·lacions pel detector IR amb càmera sense fil eyeWAVE™, que es comunica amb el servidor RISCO Cloud. En cas d'alarma, el detector PIR amb càmera s'activa automàticament i captura una seqüència d'imatges que envia a l'usuari mitjançant una Aplicació Web/Smartphone de RISCO.


Aquesta funció permet als usuaris visualitzar les imatges i verificar que hi hagi hagut una intrusió. La CRA també pot beneficiar-se de la Verificació Visual, ja que la capacitat de determinar si hi ha una falsa alarma els estalviarà temps i recursos valuosos. Agility™ 3 és d'instal·lació fàcil, pot ser gestionada remotament pel que proporciona beneficis als instal·ladors, a les CRA ia l'usuari final. El sistema de seguretat sense fils Agility™ 3 pot ser ampliat amb una gran gamma d'accessoris, proporcionant protecció addicional contra robatori i protecció contra riscos ambientals i alhora ofereix protecció a la gent gran.

Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Detector pir sense fil amb càmera (eyeWAVE)

Detector PIR sense fil amb càmera (eyeWAVE)


El Detector PIR Sense fil amb Cambra eyeWAVE™ és un detector volumètric d'IR alimentat amb bateria. Incorpora una càmera integrada per a la verificació visual de l'alarma i és compatible amb el sistema de seguretat Agility™ 3. En cas d'un esdeveniment d'intrusió, o sol·licitud del propietari de la instal·lació, la càmera captura i transmet una seqüència d'imatges al panell de control d'Agility™ 3 i després la transmet, via GPRS o comunicació IP, a un servidor remot connectat al programari de gestió d'ànimes de la CRA.


Les imatges poden ser enviades al propietari perquè les pugui veure en un telèfon mòbil Smartphone amb l'aplicació iRISCO i/o al web. La característica de verificació visual permet reduir el nombre de falses alarmes, la qual cosa permet una gestió més eficaç dels senyals d'alarma a CRA, estalviant temps i recursos, i opcionalment, la seva transmissió al propietari per tal de tranquil·litzar-lo. Totes les imatges són emmagatzemades al servidor RISCO Cloud com a prova documental i per a anàlisis futures, si fos necessari.

Detector PIR (iWAVE™)

El detector volumètric sense fil iWAVE™ de 15m és un detector infraroig passiu elegant, per a muntatge a paret, amb Processament Intel·ligent del Senyal Digital, disponible per a residències, oficines i petites instal·lacions comercials. El detector iWAVE™ és de fàcil instal·lació a paret utilitzant un senzill suport.


Disposa d'un compartiment independent per a la bateria, cosa que permet que la bateria sigui substituïda fàcilment per l'usuari.

Detector PIR (iWAVE™)
Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Contacte Magnètic sense fil

Contacte Magnètic sense fil


El Contacte Sense fil Unidireccional de Porta / Finestra d'alta seguretat del RISCO Group és un transmissor supervisat ideal per a la protecció perimetral de portes/finestres en aplicacions residencials i comerços petits.


El transmissor té un contacte magnètic incorporat i una entrada addicional de zona que es pot connectar a contactes magnètics oa altres sensors cablejats, que es podran utilitzar per a diverses aplicacions de control o seguretat. Té un interruptor de làmina addicional per detectar activitats d'antisabotatge que no està inclòs. Qualsevol intent de sabotatge del detector amb potents imants causarà una alarma de tamper.

Comandament de 4 botons

El comandament unidireccional de 4 Botons és un transmissor en miniatura rolling code, per utilitzar com a control remot en els sistemes sense fil de RISCO Group. Els botons són programables per armar, armar parcialment, desarmar, pànic i control duna sortida. Disponible en color negre

Comandament de 4 botons
Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Detector de fums sense fil

Detector de fums sense fil


El Detector de Fums Sense fil és un detector fotoelèctric per a muntatge al sostre i dissenyat per a ambients residencials en interiors. En el cas de fum suficient, el detector fa sonar el brunzador intern i el transmissor envia un missatge d'alarma al receptor sense fil de RISCO.


Teclat LCD sense fil

El teclat LCD sense fil bidireccional d'Agility™ és un teclat modern i simplificat que permet a l'usuari controlar i operar remotament el sistema de seguretat Agility™. Usant la moderna pantalla LCD blava i el suport multiidioma, el sistema és fàcil de controlar, utilitzant el teclat o bé una clau de proximitat. El teclat es pot utilitzar per armar/desarmar el sistema i per activar electrodomèstics.


El teclat és fàcil d'instal·lar usant un suport de muntatge especial. Sent totalment bidireccional, el teclat pot ser muntat en un lloc de fàcil accés prop de l'entrada principal, amb la central segurament instal·lada fora de l'abast de possibles intrusos. Un dels principals avantatges del teclat LCD bidireccional és el de poder utilitzar-lo per a la programació completa a la instal·lació del sistema Agility™. Menús fàcils de fer servir i les opcions adaptables del menú en arbre d'acord amb el maquinari instal·lat, fan del teclat una eina de fàcil instal·lació.

Teclat LCD sense fil
Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Sirena interior sense fil

Sirena interior sense fil


La sirena interior de RISCO és una unitat d'agradable estètica, totalment sense fil, dissenyada per a aplicacions residencials, per difondre el so de l'alarma a l'ambient interior i es pot utilitzar per espantar els intrusos.


Com que és totalment bidireccional, la sirena interna pot ser instal·lada dins de la instal·lació, prop d'on l'usuari es troba i amb el tauler de control instal·lat de forma segura fora de l'abast de potencials intrusos. Com a característica única, la sirena disposa d'una funció de prealarma, amb la qual s'inicia un recompte recompte del retard d'entrada i envia una alarma si els sistemes sense fil del RISCO Group són destruïts durant el retard d'entrada.

Detector sense fil CO

El Detector Sense fil de CO detecta i controla l'acumulació de Monòxid de Carboni (CO) en ambients residencials i comercials. El CO és un gas molt perillós i tòxic que, per les seves propietats, sense color, sense olor i sense sabor és difícil de detectar.


Una detecció precoç de CO pot, per tant, salvar la vida. El Detector Sense fil de CO alertarà al tauler de control en el cas de nivell de CO alt, que immediatament enviarà una alerta a una CRA o un Número Privat, permetent una ràpida resposta a l'amenaça.

Detector sense fil CO
Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Detector de gas sense fil

Detector de gas sense fil


El Detector de Gas Sense fil detecta l'acumulació de gasos de cuina i calefacció, incloent butà, propà i metà (Gas Natural), cosa que podria indicar una fuita i perill potencial.


Quan detecta un elevat índex de gas, el Detector de Gas Sense fil farà sonar l'alarma i notificarà a la central de control de l'esdeveniment la qual enviarà el missatge a la CRA i/oa l'usuari final, permetent una resposta ràpida que podria salvar vides.

Detector sense fil CO

El Detector d'Inundació Sense fil és un detector totalment supervisat, utilitzat per detectar la presència de líquids a base d'aigua a qualsevol lloc com soterranis, banys o tancs d'aigua.

Detector sense fil CO
Contracta ARA · INSTAL·LACIÓ TOTALMENT GRATIS*
Detector de cops sense fil

Detector de cops sense fil


El Detector Sense fil de Cops amb Contacte Magnètic combina un detector de cops i un detector de contacte magnètic de porta/finestra en un únic dispositiu per a aplicacions en interiors.


El detector utilitza un avançat microprocessador digital per analitzar el senyal de vibració rebut del sensor piezoelèctric. Inclou també un contacte magnètic per a la protecció contra l'obertura de portes i finestres i contra qualsevol intent de sabotatge del detector usant imants potents.

Central receptora d'alarmes

Alarma connectada a la central receptora d'alarmes les 24 hores del dia els 365 dies de l'any

La central receptora d'alarmes supervisarà els 365 dies de l'any durant les 24 hores de cada dia, el perfecte estat de funcionament del sistema. Així mateix, serà l'encarregada d'avisar les Forces de l'Ordre davant de qualsevol alarma sempre que sigui necessari.

Central receptora d'alarmes

*preu del servei de la Central Receptora d'Alarmes la quota és de 19,90 € mensuals. No inclou el preu de l'equip

Ruva Seguridad - Polígono Industrial Les Guixeres - Plaça Vapor, 17B - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com

Avis Legal | Política de privadesa | Política de cookies | Política de qualitat | Política de Xarxes Socials | Més

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.